húsvéti ünnepek

Húsvéti Ünnepe - Húsvéti szokások, hagyományok, versek, dalok, képek

Húsvét története, szokások

Receptek

Reklám

Húsvéti SMS

Versek

Reklám

Képek

Videó

Utolsó kommentek

Vörösboros báránycomb

2008.03.18. 11:01 - irodeak

Címkék: húsvét receptek vörösboros báránycomb

Vörösboros báránycomb 

Hozzávalók:
 
70 dkg báránycomb
4 fej vöröshagyma
2 evőkanál cukor
3 dl vörösbor
4 gerezd fokhagyma
rozmaring, só, bors
3 dl húsleves

Elkészítés:

A báránycombot vágjuk szeletekre, és kevés olajban süssük elő, majd tegyük félre. A megmaradt olajban pirítsuk egész barnára a cukrot, majd tegyük hozzá a vöröshagymát és a fűszereket.
Ha megpirultak, akkor engedjük fel vörösborral és húslevessel. Ne aggódjunk, a vörösbor alkoholtartalma a főzéssel elpárolog, csak az íze marad meg, ezért gyermekek is nyugodtan fogyaszthatják a finom ételt.
Tegyük vissza a húsokat a mártásba, és pároljuk készre. Ha megpuhult, vegyük ki és további főzéssel sűrítsük be a mártást. Köretként rizs illik hozzá.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://husvetkor.blog.hu/api/trackback/id/tr73378456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása